Meny

Ann-Charlott Pavval

Tur eller otur, vem vet?

Vår viktigaste relation är den vi har till oss själva för den kommer vi inte undan, menar min gäst Ann-Charlott Pavval från lulesamiskt område på svensk sida av Sábme.

Hon berättar hur det är att komma från en dysfunktionell familj där missbruk och våld ingått, att vända det till en gåva och för att så småningom mjukna i en försoning med sig själv. Samtalet är fullt av igenkänning, skratt och ärlighet.

Det är ett sånt där wow-samtal mellan två människor som delar liknande upplevelser, som jobbar åt samma håll och som båda har insett hur cool människokroppen med dess knopp är när man väl förstår den. Däremot råder det lite delade meningar om hjärnans funktion, är den lat eller smart?

I detta peppiga samesystersamtal berättar Ann-Charlott, som har en extrem kunskap kring kroppens alla funktioner, om hur hon funnit sin väg. Till vardags inspirerar och hjälper hon människor med olika problem. Så välkommen du också, att låta dig inspireras eller vem vet, kanske retas över vårt samtal där hälsa och personlig utveckling är helt i fokus! 

Du kan lyssna på avsnittet direkt här på sidan, eller via någon av ikonerna nedan.

Följ gärna Samesystrar på Facebook/Instagram och glöm inte att skicka en like eller ge en kommentar på er podcastplattform. Det gör att podden når ut till fler lyssnare. 

Samesyster nummer 7
Ann-Charlott Pavval
Lyssna på Spotify
Lyssna på Podbean
Lyssna på Itunes

Läs mer och lyssna på alla avsnitt här

Dela gärna vidare avsnittet till någon du känner!

Följ gärna Samesystrar på Facebook och Instagram och
skicka en like eller skriv en kommentar på din poddcastplattform.
Det gör att podden når ut till fler lyssnare.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap