Meny

Samesystrar, en podd om och med starka samiska kvinnor

Välkommen till Samesystrar – Din Urfolkspodd med samiska kvinnor.

Upptäck Samesystrar, en unik urfolkspodd där jag, som värd, engagerar mig i djupgående samtal med samiska kvinnor från olika hörn av Saepmie. Vi utforskar en mängd ämnen – från traditionell samisk kultur till personliga historier och aktuella frågor – allt mellan himmel och jord. Genom våra samtal skapar vi ett ärligt, öppet och sårbart utrymme som känns tryggt för alla inblandade.

Samesystrar är mer än bara en podd; det är en hyllning till det samiska systerskapet som binder samman kvinnor över generationer, bakgrunder och erfarenheter. Mitt mål är att väva samman dessa unika berättelser för att belysa den rika mångfalden och styrkan vi besitter i Saepmie.

Varmt välkommen att dyka in i livet och erfarenheterna hos mig och mina samesystrar. Finn inspiration, kunskap, lärande och insikt genom deras berättelser. Alla avsnitt av Samesystrar är lättillgängliga och gratis att lyssna på via SpotifyPodBean, direkt här på hemsidan, eller varhelst du hittar dina poddar (Apple Podcasts, Google Podcasts osv). Nu finns även Samesystrar på YouTube där du kan välja att se samtalen istället.

Sakka Anna-Marja Perssonskaparen bakom podden

Share via
Copy link
Powered by Social Snap