Meny

Fia Kaddik

Med propellern på

Det är full fart framåt och ingenting verkar stoppa Fia Kaddik, från Ammarnäs och Skuppe boendes i Jokkmokk, när hon väl bestämt sig.

Skriket i badrummet den där dagen när hon fick nog och bestämde sig för att åka Tjejvasan året efter, och allt runtomkring träningen, ligger till grund för det här samtalet.

Hur törs man börja gå på gymmet egentligen och kan man åka skidlopp och röka samtidigt? Allt om att övervinna hinder som att börja träna, fimpa ciggen och uppnå drömmen om att bli gympalärare delar Fia hjärtligt med sig av.

Men, vi får även följa med från den allra första dagen i snöstormen, upp genom tonåren, via Samernas, saknad och sorg och en massa därtill ända fram tills idag. 

Fia bjuder med oss lyssnare på en resa och en berättelse om ett liv, sitt liv, så luta er tillbaka i soffan med en kopp te och bara njut. Laahkoe Jåvle, God Jul till er alla!

Podden Samesystrar tar lite julledigt och återkommer 2021 med säsong 2. Senaste nytt om podden hamnar allra först på Instagram och Facebook under samma namn som podden. På hemsidan kommer det ibland upp ett och annat blogginlägg och där kan man även stötta poddens fortsatta produktion med valfri donation om man vill.

Samesyster nummer 9
Fia Kaddik
Lyssna på Spotify
Lyssna på Podbean
Lyssna på Itunes

Läs mer och lyssna på alla avsnitt här

Dela gärna vidare avsnittet till någon du känner!

Följ gärna Samesystrar på Facebook och Instagram och
skicka en like eller skriv en kommentar på din poddcastplattform.
Det gör att podden når ut till fler lyssnare.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap