Meny
Information

Senaste nytt med Samesystrar!

Ni som följer mig på den här sidan har kanske märkt att jag inte uppdaterat på ett tag eller att det verkar som om jag inte släpper nya avsnitt. Det är precis så som det verkar, jag fick lov att pausa arbetet tidigare i våras på grund av personliga anledningar. Jag är född optimist, men har lärt mig med tiden att känna in mina begränsningar och då är det bara att lyda 🙂

Det har däremot hänt väldigt roliga saker sedan jag stoppat produktionen av nya avsnitt! Svenska Sametingets kulturnämnd har beviljat ett projektbidrag till mig så jag vill verkligen passa på att tacka dem för det! Det känns som ett väldigt fint erkännande för mitt hittills gjorda arbete och det ger mig fin inspiration till att fortsätta med podden.

I nuläget handlar det om att planera kommande gäster och avsnitt plus lite annat som jag tänkt göra. Det ska bli oerhört roligt att få producera nya avsnitt för det kryllar bokstavligen av intressanta samiska kvinnor där ute och det finns så mycket jag vill prata om!

Jag önskar er alla en god sommar & på återseende!

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap