Meny
Uppdateringar

Samesystrar goes live!

Jag är så glad att få presentera lite nyheter för er. Det är en dröm och ett mål jag haft från början med det här projektet och äntligen kommer det uppfyllas! Jag har nämligen blivit bokad för att ha livepoddsamtal med publik! Så någonstans i Saepmie kommer det här att äga rum. Kanske på en plats nära dig? 🙂 Jag återkommer med mer information om tid och plats senare.

Vill du också arrangera ett livesamtal där du bor? Kontakta mig här så ordnar vi det!

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

2 Comments

 • ViviAnn Labba
  25 oktober, 2022 at 15:37

  Vad kul! Kanske i Jokkmokk under marknaden?
  Det vore ju kul!
  Oavsett tid o plats- stort lycka till! ❤️💜💙

  Reply

Leave a Reply

Share via
Copy link
Powered by Social Snap