Meny
Reflektioner

Tack för säsong 1

2020 är året som många verkar vilja glömma, men för min del så har det varit ett fantastiskt år på flera sätt. För ganska precis 1 år sedan så hade jag idén klar med podden och sedan tog det ju lite tid innan jag förverkligade allt, men det har varit så givande, lärorikt och roligt att göra det här. 9 fantastiska avsnitt, alla unika på sina sätt och mina samesystrar har givit mig något varje gång. Jag förstod att det skulle bli en resa för egen del och det har det verkligen varit, och är. Så många knutar som lösts upp och så många pusselbitar som fallit på plats. ”Sanningar” som lyfts upp genom samtalen och som efteråt fått gro inom mig och sedan reviderats helt enkelt. Insikterna har kommit på löpande band och jag vet att flera lyssnare (som känner mig) har märkt min ”resa” också, speciellt den som är knuten till min identitet. För det tackar jag mina samesystrar, mig själv och min egen förmåga att reflektera öppet och nyfiket och för lyssnare som ställt rätt frågor som också fått mig att tänka till. Superhäftigt är vad det är! Oj oj oj, who could have ever known?

Tusen tack till er alla för året 2020 och säsong 1!

Nu väntar säsong 2 och nya fina, häftiga och viktiga samtal. Jag har fortfarande inte bestämt när jag kör igång, jag behöver landa litegrann och känna efter när det är dags! Jag försöker följa mitt flow och inte tvinga fram något, jag tror inte på tvång och måsten, och vet helt enkelt inte när jag är redo att köra igång igen. Senaste info och uppdateringar sker på min instagram under namnet Samesystrar.

Med kärlek,

Anna-Marja

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap