Meny
Podden

Gott nytt år och välkommen 2023

Hoppsan, tiden rinner iväg och vi är snart halvvägs in i januari. Det har redan varit jul och nyår och precis innan släppte jag det efterlängtade avsnittet med Ida Labba Persson- det där vi vågar prata om tystnadskulturen i Sápmi. Du kan lyssna på det här om du inte vet vart du ska höra på det. Det avsnittet var det sista jag hann med innan jul även om planen var att hinna med några till, men ibland blir det inte som man tänkt sig, och tänka sig, världen brukar inte gå under för det.

Det är en viss känsla av ”nystart” vid ett nytt år, även om jag egentligen är en sådan som inte vill och behöver vänta till ett nytt år för att göra/ändra något men förväntningarna och tankarna på ”det nya året” finns alltid där. Jag smakar på orden ”Samesystrar och 2023”, vad kommer det att bli med detta? Förutom att jag ganska snabbt kommer och vill starta upp en ny säsong så har jag även andra saker jag planerar för och hoppas att jag kan utveckla! Samesystrar LIVE fortsätter och nästa event blir redan i februari 🙂 Men mer om det senare!

Jag vill också tacka alla som ihärdigt väntat på nya avsnitt fastän det varit väldigt sporadiskt med släppen av dem. Det har varit det enda möjliga när allt annat runt omkring mig blev alldeles för mycket, men jag tror att det har gått ut över er lyssnare och det är inte meningen. Inför nästa säsong så blir det att gå tillbaka till en fast dag i veckan igen som jag hade tidigare. Antingen varannan eller var tredje vecka beroende lite på.

Med det så önskar jag er alla en god fortsättning på det nya året! Kramar

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap