Meny
Information

Säsongsstart för podden!

Nytt år- nya möjligheter! Eller hur är det man brukar säga? 🙂 Jag är så oerhört inspirerad att jag kommer dra igång med nya avsnitt redan nu på torsdag den 19/1. Jag kommer alltid ut med avsnitt på torsdagar numera för att inte skapa förvirring. Däremot har jag inte bestämt ännu om det blir varannan eller var tredje vecka.

Så först ut denna säsong är Anna Mämmi som berättar om sin resa in i utbrändhet och ut ur den och vidare till karriärskifte och mer livsglädje. Är det något jag älskar så är det just det här med livsstilsförändring och att få höra om hur andra har börjat leva på ett nytt sätt. Det är ju oftast något (antar jag?) som utlöser och som lägger grogrund för livsstilsförändring annars hade väl folk inte börjat leva på ett annat sätt tänker jag. Jag älskar att bli inspirerad och få nya tankar och därför är det här avsnittet så oerhört givande att få lyssna på. Anna inspirerar mig verkligen och jag känner att jag redan börjat utmana mina egna tankar där jag ifrågasätter om jag är så fri i tanken som jag trott. Jag hoppas att ni kommer tycka om det här avsnittet och att ni precis som jag, hör något som också sätter igång tankarna!

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap