Meny
Information

Samesystrar drar igång igen!

Då är julen och lite ledighet från podden över. Nu är det dags att fortsätta med säsongen igen och jag förstår att ni är många som väntar på nya avsnitt. Det betyder verkligen så mycket att höra det! Tanken var att starta imorgon torsdag 18/1 med avsnitt 5, men jag var helt ur form nån dag så fick ställa in det helt och hållet. Jag hoppas att jag kommer ut med det på fredag istället, men det märks. Temat för avsnittet är kopplat till ett av mina personliga nya intressen. För den som var snabb att se och lite uppmärksam på Recap2023-reelen på Instagram och Facebook kanske såg en bild eller två av något som inte förekommit under 2023. I somras satte jag mig och sambon i bilen för att köra de 70 milen det krävdes för att vara med på ett speciellt föredrag med den här kvinnan med en baktanke att fråga om hon ville vara med i podden. Jag skulle ändå söderut så vi kombinerade trippen kan man säga. Imorgon avslöjar jag gästen och temat.

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap