Meny
Information

1 sätt att stötta Samesystrar!

Det finns flera sätt att stötta mitt arbete med podden Samesystrar. I det här inlägget vill jag visa de produkter jag tagit fram i form av tröjor. Genom att köpa en tröja så visar du världen att du stöttar samiska kvinnor och allt vad de står för + att du gör poddskaparen hur lycklig som helst. Jag tänker att det inte behövs någon mer anledning?! 🙂 Jo kanske att tröjorna är sjukt mjuka och sköna! De har också olika certifieringar (GOTS, Fair Wear, Vegan, OEKO TEX) som jag känner att jag kan stå bakom vilket känns oerhört viktigt för mig.

”På riktigt skönaste hoodien jag ägt!”

nöjd kund

Vill du handla? Skriv ett meddelande HÄR eller kontakta mig på Instagram/Facebook så löser vi det!

Vill du ha en annan färg? Kom med ditt önskemål!

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap