Meny
Information

Sommarlov i podderiet

Nu är det sista avsnittet publicerat och ligger ute på plattformarna där du kan lyssna på poddar. Du kan också lyssna här på sidan om det passar dig bättre. Det är ett avsnitt med Sara Svonni, samisk kläddesigner och som bland annat handlar om hur det har varit att jobba bakom kulisserna med kostymerna till de samiska filmerna Stöld och Sameblod.

Jag har flera kommande nyheter som jag kommer presentera nu under sommaren. Bland annat så är ny merch på G och så ska jag starta upp ett typ av brev med nyheter och det allra senaste om Samesystrar. Ja, de allra flesta kallar ju det för nyhetsbrev, men det måste finnas ett roligare ord än det, eller hur? 😀 Följ mig på Instagram som är stället där precis allt kommer ut.

Nu ska bilen packas och börja köras söderut så småningom. Kalvmärkning väntas och andra somriga äventyr! Sköt om er och god sommar så länge!

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap