Meny
Information

Säsong 6 av Samesystrar är säkrad!

Jag har så goda nyheter till alla som undrar om det kommer en ny säsong eller inte. Svaret är att JA, det gör det! Den här veckan fick jag sista beskedet på en ansökan och därmed har jag fått ihop tillräckligt mycket medel för att kunna göra en ny full säsong! Det känns nästan lite overkligt men också så häftigt att Samesystrar fortsätter att blomstra och växa. Jag vill verkligen rikta ett stort tack till Svenska Sametinget, Svenska Kulturrådet och Norska Kulturrådet som går in med finansiering till det här projektet. Sedan vill jag också tacka till er som gått med i mitt Patreon, som skickat en peng privat och som köper merch. Jag vill också tacka institutioner och organisationer som köper andra uppdrag av mig, det är så fint och hedrande att få delta i era evenemang på olika sätt. Allt det tillsammans bidrar med så mycket kärlek, stöttning och inspiration till att bara fortsätta att dundra framåt. Gäjhtoe! <3

Det kommer bli lite nyheter i säsong 6 som jag hoppas och tror kommer bidra till mer spridning av podden, men också ge en mer nyanserad bild av olika teman i Saepmie. Det ska bli väldigt roligt att påbörja planeringsarbetet nu under sommaren. Tills dess- ha det underbart allihopa!

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap