Meny
Information

Samesystrar goes InstaLIVE

Var det en låt som fastnade av årets Sámi Grand Prix-låtar så var det vinnaren By Cecilias låt ’Mannem åajaldahteme’! Och det hände innan vinsten. Ni vet, vissa låtar tilltalar dig momentant och den fastnar. Att Cecilia sjunger på världens vackraste språk, sydsamiska, är sydsamisk kvinna själv, ja alltså… Sjävklart hejade jag på henne och glädjen när Åarjelsaepmie drar hem seger från ”samiska melodifestivalen”…!

STORT GRATTIS!

Så här föddes idén. Nu på söndag 7/4 kl. 19.00 på Instagram kommer jag ha ett kortare samtal med Cecilia. Vi pratar förstås om vinsten och veckan efteråt och säkert mycket mer. Så ladda ned Instagram om du inte har det, skriv upp i kalendern och häng med på ett samtal med kanske, vem vet, Saepmies nya stjärna! Om du har frågor kan du skriva dem till mig, eller skriva i kommentarsfältet under samtalet. Det finns inget manus här utan vi kör det lite spontant.

Jag hoppas vi ses på söndag! Stor kram till er alla!

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap