Meny
Information

Maxida Märak gästade sista avsnittet för säsongen

Säsong 5 är över och tusen tusen tack till alla fantastiska samesystrar som gästat podden! Utan er hade det inte blivit någon säsong. Tusen hjärtligt tack till alla ni lyssnare som lyssnar- utan er hade det ju varit meningslöst att göra hela grejen. Så tack till er alla. 🙂

Maxida Märak avslutade säsongen och jag älskar att hon är så skarp och reflekterad. Jag tar med mig massor från henne och speciellt det med att våga ta ställning. Vad tar du med dig?

Nu väntar en liten period av ovisshet hur det blir med fortsatt finansiering. Jag har sökt pengar för att kunna fortsätta och håller tummar och tår för att det ska gå vägen! Tills dess så drar jag ned på poddproduktionen, men kommer att släppa lite avsnitt ändå fast mer sällan. Mer information kommer om det. Följ mig på Instagram för att vara säker på att inte missa några uppdateringar i podden.

Tack igen till Norska Sametinget och Svenska Kulturrådet som finansierat säsong 5! Det betyder massor att få det erkännandet från myndighets- och organisationsnivå.

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap