Meny
Podden

Samisk hälsa genom Saminor till podden!

Imorgon kommer ett nytt avsnitt av urfolkspodden Samesystrar och denna gång gästar Ann Ragnhild Broderstad, forskare på UiT (Tromsø universitet) podden! Vi djupdyker in i ämnet samisk hälsa genom forskningsprojektet Saminor som pågår just nu. Varför är det viktigt med forskning på den samiska befolkningen enskilt och vad är syftet? Hur kan historiska händelser påverka ett helt folks hälsa? Detta pratar vi om i morgondagens avsnitt!

För att göra podden mer tillgänglig har jag sedan några avsnitt tillbaka lanserat den på YouTube också. Detta ger er lyssnare en möjlighet att visuellt se samtal.

Följ Samesystrar på YouTube för att se de senaste avsnitten och anslut till Samesystrars community på Instagram och Facebook. Ditt stöd och engagemang gör det möjligt för mig att fortsätta lyfta viktiga samiska kvinnor och frågor.

Ann Ragnhild Broderstad gästar podden Samesystrar och talar om forskningsprojektet Saminor
About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap