Meny
Podden

Från Hosjöbotten till världen

Samesystrar når ut i världen.
Lyssnarna finns i hela världen

Jag har släpp avsnitt nummer 2 av min podd och det är fantastiskt vilket fint mottagande jag får! Det känns som det blev rätt så bra med Samesystraridén helt enkelt. I skrivande stund är det nästan 770 lyssningar på de här två avsnitten och för mig känns det väldigt stort, och det är så himla häftigt att kolla var mina lyssnare sitter. De flesta finns såklart i Sverige och Norge, men på tredje plats kommer faktiskt Österrike med 18 lyssningar följt av 8 stycken i USA. Någon i New York har lyssnat på min podd. Hur spännande är inte det? 😀 Nunavut, Filippinerna, Nya Zeeland, Island, Ryssland, Danmark, Tyskland har alla en lyssnare… Och så vidare. Jag tycker det är superhäftigt att se att en podcast når ut väldigt långt och till väldigt många på relativt kort tid.

Ni som kommenterar och skriver ett meddelande om podden eller om ett av avsnitten, det betyder så mycket och ger mig en extra boost! Fortsätt så 🙂

Jag har en fin liten line-up med fantastiska tjejer/kvinnor, men behöver flera att prata med och gärna lite äldre och mer dolda. Så tipsa gärna mig och var inte rädd för att nominera er själva också, det är flera som gjort det! 🙂

Med kärlek/ Anna-Marja

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap