Meny
Podden

From the bottom of my heart

Tack. Gäjhtoe. Giitu. Det har rasslat in, och rasslar fortfarande in så otroligt många fina kommentarer om det första avsnittet. Första dygnet var jag helt snurrigt överväldigad och hjärtat var sprängfullt av kärlek från den fina responsen. Snart 400 lyssnare och för mig är det väldigt många för ett första avsnitt, det känns jättejättefint! Så tusen hjärtligt tack för er respons och era hejarop, det får mig att tro att det här är något bra och något som vi kanske behöver i samhället. Det ger mig även mycket positiv energi och det kan jag aldrig få för mycket av!

Om ni gillar första avsnittet så får ni gärna skriva en kommentar eller gilla avsnittet på den plattformen ni använder. Det bidrar till att fler hittar podden och i långa loppet kanske det bidrar till något större tänker och hoppas jag.

Återigen tack för allt, fortsätt att lyssna och tipsa gärna om häftiga tjejer och kvinnor där ute som ni tycker borde delta i podden! Eller kanske ni själva vill delta? 🙂

Varma hälsningar från mig till er alla!

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap