Meny
Uppdateringar

Sommarlov, säsongsavslut och nyheter!

För några dagar sedan släppte jag ett kortare avsnitt där jag reflekterar litegrann över de fyra säsongerna av podcasten. Jag släppte även en av de bästa, kanske den bästa nyheten hittills i mitt liv som poddare tror jag. Nämligen att det kommer en säsong 5 senare i höst och jag har fått finansiering av Sametinget (Norge) och Kulturrådet (Sverige) för det! Tusen, tusen tack för det!

Jag vill också tacka alla tidigare Samesystrar för att ni ställt upp och berättat om er själva och era liv! Utan er hade det absolut inte blivit något av den här podcasten. Jag vill också tacka alla lyssnare som lyssnat, gett fina kommentarer och delat/pratat om podden till andra. Det hade blivit en kort karriär om inte ni gjort det.

Jag tar nu ett välbehövligt sommarlov innan jag börjar ladda upp inför kommande säsong. Det kommer inte bara en ny säsong i podcasten utan jag har även fått en LIVE-bokning senare i höst vilket ska bli så kul! Jag älskar verkligen att möta både lyssnare och gäster på det sättet. Mer info om det kommer senare.

Jag önskar er en fortsatt superfin sommar! Ta hand om er alla! <3

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap