Meny
Information / Podden / Uppdateringar

Avsnitt 1 ute, sponsrat avsnitt och LIVE i Jokkmokk!

Wow! Det är så mycket som händer just nu och varför känns det som att allt sker samtidigt jämt? 😀 Säsong 4 är ju igång och första avsnittet med Anna Mämmi ligger ute sedan flera veckor redan. Har du hunnit lyssna? Om, vad tyckte du om avsnittet? Det är verkligen ett av mina favoritämnen eftersom jag är oerhört svag för livsstilsförändringar och personlig utveckling. Så i samma veva som säsongen drog igång fick jag nya förfrågningar där en av dem landade i ett sponsrat avsnitt! Det är poddens första samarbete och det känns verkligen roligt måste jag säga! Avsnittet kommer på Samernas Nationaldag och jag möter ingen mindre än Sápmis influencer Evelina Solsten som berättar om sitt arbete med att sprida kunskap om samer och renskötsel framförallt. På måndag den 6:e februari kommer alltså avsnittet ut. Precis som vanligt där ni finner poddar eller via min hemsida. 🙂

Som om det inte vore nog med det så är jag i skrivande stund på väg att packa ihop mig för att resa till Jokkmokks Vintermarknad där jag ska ha livepodd på Ájtte Fjällmuseum. På lördag på bästa sändningstid, kl 14.00-14.50 intar jag scenen i gamla hallen där jag ska samtala Johanna Njaita som är en super power woman i mina ögon och dessutom verksamhetschef på Sámi Duodji, som av en slump firar 60 år idag. Jag tror att det kommer att finnas massor att prata om med Johanna! Jag hoppas verkligen att det kommer många och lyssnar på oss!

Nu ska det förberedas vidare, packas väskor och strykas koltar! Vi hörs och ses förhoppningsvis i Jokkmokk! 😀

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap