Meny
Information

Samesystrar LIVE på Raasten Rastah!

Tusen tack Raasten Rastah för bokning av ett livepoddsamtal! Det är en av de mysigaste samiska festivalerna jag vet om och det känns så roligt att åter igen vara en del av programmet. För 2 år sedan höll jag en presentation om arbetet med podcasten, vad den betyder för mig och varför jag startade den. Nu i år kommer jag hålla ett livesamtal under lördag den 30:e septmeber i hörsalen och hoppas att jag får se många kända och nya ansikten där. Det är som sagt alltid så fint att möta lyssnarna ansikte mot ansikte.

Håll utkik på Facebook för event för live:n!

Vi ses i Plassje/Røros!

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap