Meny
Information

Säsongspremiär!

Ett år senare är det dags för säsongspremiär i podden Samesystrar! Det sker nu på onsdag den 11:e maj och avsnittet kommer finnas där poddar finns, precis som tidigare. Jag är så tacksam och glad för att svenska Sametingets kulturråd har gett projektpengar till en ny säsong. Jag är också tacksam och glad för allas förståelse för att det behövde bli en så här lång paus. Det är såklart inte optimalt men nu är jag tillbaka igen och det ska bli så roligt! 🙂

I premiäravsnittet så möter jag min sydsamiska syster och vän Tanja Nordfjell, från Vålådalen tillhörande Handölsdalens sameby. Många kanske känner henne som missfreerider på Instagram, som renskötare, multikonstnär eller rösten till sydsamiska Binnabánnaš för att nämna några saker. I det här avsnittet pratar vi om något helt annat. Det är ett avsnitt om ytterligare tabun kopplat till något som många av oss ser som en självklarhet.

Håll ögonen öppna på sociala medier när avsnittet är ute. Nu på onsdag 💗

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap