Meny
Information

Ringarna på vattnet

Äntligen är jag igång igen och det har varit ett så fint mottagande från er som lyssnar! TACK för att jag fick komma tillbaka till en så fin publik. Det är fantastiskt att upptäcka att allt kring nya avsnittet och SoMe-posterna når ut till extremt många människor. Det betyder så mycket både för mig, mina gäster och för podden.

Avsnittet med Tanja har väckt en del känns det som. Det är ett väldigt privat, känsligt och utlämnande ämne och jag tror att just de här samtalen betyder som allra mest. Jag har fått delningar av lyssnare om stor igenkänning på olika sätt. I skrivande stund kan jag förstå nervositeten över att dela om det innerst offentligt. Alla tankar och rädslor om hur det ska tas emot där ute.

Jag har fått höra att det jag gör med den här podden är något unikt och att man först kanske inte förstår hur viktig den är. Jag har själv inte tänkt på det på det sättet utan bara känt hela tiden att det är något jag måste göra. Vad ringarna på vattnet är eller blir har jag ingen aning om. Det är det jag blir nyfiken på att utforska och kanske höra era tankar kring det? Vad betyder Samesystrar för er? Vad kan vi göra av allt det här som delas om i avsnitten? Vad gör det för Saepmie? Ja det finns massor av spännande tankar kring det här. Dela gärna med er.

Jag önskar alla en fin lördag och hoppas att livet är gott där ute hos er alla. Idag är sista dagen här i Kautokeino som vi fortfarande har en ”solnedgång” och livet känns ljust och spännande hos mig!

About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap