Meny
Uppdateringar

Tusen tack Raasten Rastah!

Jag har varit på Raasten Rastah, den sydsamiska kulturfestivalen, och haft både LIVE-samtal och visat upp mig själv. Det är så oerhört fint att få komma till hemmaplan och möta nya och gamla lyssnare. Avsnittet med Elle Merete Omma kommer upp på min YouTube-kanal inom väldigt kort.

För att inte missa det allra senaste så föreslår jag att du följer mitt konto på Instagram. Där postar jag allt som har med podden och göra och du kan följa mig, mitt liv och poddandet i stories. Annars så kommer nästan allt på Facebook där du också kan följa Samesystrar. Eller så är det hemsidan som gäller. Där kommer det allra viktigaste ut.

Samesystrar LIVE på Raasten Rastah 2023. Gästen är Elle Merete Omma som leder EU-avdelningen på Samerådet.
Samesystrar hade eget bord under lördagen
About Author

Podcasten Samesystrar drivs av Anna-Marja Persson med syfte om att hedra och lyfta starka samiska kvinnor. Podden är tänkt som ett samtal om livet mellan två samiska kvinnor. Tillsammans är vi starka.

No Comments

    Leave a Reply

    Share via
    Copy link
    Powered by Social Snap